Kurssit

Asiakasreferenssejä löydät LinkedIn-profiilistani tai pyytämällä - ole rohkeasti yhteydessä!

Modernin rekrytoinnin tehokurssi (4.2.2020, Helsinki)

Modernin rekrytoinnin tehokurssi

Tässä koulutuksessa käymme läpi neljä modernin rekrytoinnin kivijalkaa, jotka rekrytointia työkseen tekevän on tärkeää osata. Koulutuksen avulla pystyt helposti päivittämään rekrytointiin liittyvät tietosi ja taitosi tähän päivään, ja saat kattavan katsauksen modernin rekrytoinnin parhaisiin käytäntöihin.

Strateginen Employer Branding (13.3.2020, Helsinki)

Strateginen Employer Branding

Tervetuloa mukaan kurssille, jossa perehdymme ja syvennymme nykyaikaiseen työnantajamielikuvatyöhön.

Kurssi sopii hyvin esimerkiksi rekrytoinnin, HR:n tai markkinoinnin ammattilaiselle, joka haluaa kattavan ja ytimekkään perehdytyksen työnantajamielikuvatyöhön (Employer Branding).

Näin kattavaa ja tiivistä tehopakettia työnantajamielikuvatyöstä on harvoin tarjolla!

Attract & Select (14-15.3.2020, Helsinki)

Attract & Select 14.-15.3.2020

Rekrytointiin liittyy kaksi keskeistä tekemistä, joista molempia tarvitaan onnistuneeseen lopputulokseen. Rekrytointi on houkuttelun ja valinnan vuoropuhelua, ja ammattimaisesti toimivan rekrytoijan on hallittava nämä molemmat osa-alueet. Näin kattavaa ja tiivistä tehopakettia rekrytoinnista on harvoin tarjolla!

Syventävä haastattelukoulutus kokeneille (2.4.2020, Helsinki)

Kehitä taitojasi työhaastattelijana

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, jolla on jo kokemusta haastattelemisesta, mutta haluat syventää ja kehittää osaamistasi tutkitun tiedon, parhaiden käytäntöjen ja vertaistuen avulla. Käymme läpi osallistujien toivomia teemoja ja luomme katsauksen taitavan haastattelemisen eri osa-alueisiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla