Henkilöriskin hallinta työelämän henkilövalinnoissa (uusi aika)

Yhden päivän tehokurssi

Koulutuksen esittely

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille työelämän henkilövalintoihin liittyvän riskin kartoittamisesta ja hallinnasta kiinnostuneille. Päivän aikana tarkastelemme asiaa lainsäädännön, parhaiden käytäntöjen ja käytännön esimerkkien kautta. Saat myös selkeät ohjeet ja suositukset siitä, miten kannattaa näissä asioissa toimia.

Koulutuksen neljä osa-aluetta ovat:

  • Taustatarkistukset ja henkilötietojen varmennus
  • Psykologinen henkilöarviointi riskien kartoituksessa
  • Terveyteen ja työkykyyn liittyvät riskit
  • Henkilöriskien hallinnan kokonaisuus

Koulutus on yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä. Osallistujat saavat kaikki olennaiset tiedot käsiteltävistä asioista helposti ymmärrettävässä muodossa esitettyinä, ja pääsevät lisäksi harjoittelemaan käytännössä kaikkia kurssilla käsiteltäviä asioita, oman työnsä ja tekemisensä näkökulmasta.

Paikka ja aika

Kurssi pidetään reaaliaikaisena verkkokoulutuksena maanantaina 1.6.2020.

Kenelle?

Kurssi sopii erityisen hyvin esimerkiksi…

  • Yritysturvallisuuden ammattilaisille tai sellaiseksi haluaville
  • Henkilöstöjohtamisen ammattilaisille tai sellaiseksi haluaville
  • Työelämän henkilövalintojen parissa asiantuntijana työskentelevälle
  • Henkilöriskin kartoitusta palveluna tarjoaville

Kouluttajina toimivat

Taustatarkistuksista ja henkilötietojen varmentamisesta kouluttaa turvallisuusasiantuntija Tero Haikara. Hänellä on monipuolinen kokemus turvallisuusalan eri tehtävistä kansainvälisesti, sekä vankka osaaminen liittyen erilaisten taustatarkistusten tekemiseen ja henkilötietojen todentamiseen.

Psykologisista henkilöarvioinneista kouluttaa työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi Juho Toivola. Hän on tehnyt urallaan yli 2000 psykologista henkilöarviointia, ja rekrytoinut ihmisiä turvallisuuskriittisiin tehtäviin mm.  Finnairilla ja Elisalla. Juho palkittiin vuonna 2019 vuoden rekrytointialan kehittäjänä.

Terveyden ja työkyvyn näkökulmaa koulutukseen tuo työterveyshuollon erikoislääkäri Ulla Åstrand, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus työterveyshuollosta ja yritysyhteistyöstä. Hän toimii erikoislääkärikoulutuksen kouluttajalääkärinä, ja tarjoaa työkykyjohtamisen palveluita oman yrityksensä Ura Health Oy:n kautta. Ulla on työkyvyn arvioinnin erityisasiantuntija, ja tuntee työkykyhaasteet eri toimialoilla ja eri kokoisissa yrityksissä.

Koulutuksen ohjelma

08:30 Liittyminen verkkoalustalle alkaa
09:00 Koulutuksen aloitus ja esittäytyminen
09:15 Taustatarkistukset ja tietojen varmennus
10:45 Tauko
11:00 Psykologinen henkilöarviointi riskien kartoituksessa
12:30 Pidempi tauko
13:30 Terveydelliset ja työkykyyn liittyvät riskit
15:00 Tauko
15:15 Henkilöriskin hallinnan kokonaisuus ja johtaminen
16:00 Koulutus päättyy

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 1000 € (+ alv 24%), joka laskutetaan ennen kurssia yhdessä erässä kurssilaisen ilmoittamilla laskutustiedoilla. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen.

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi voidaan perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään (10.5.2020) asti, sen jälkeen veloitetaan täysi hinta. Kurssipaikka voidaan kuitenkin vaihtaa kuluitta toiselle osallistujalle myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Mikäli kurssille ei ole viimeiseen ilmoittautumispäivään (10.5.2020) mennessä ilmoittautunut minimimäärää osallistujia, varaa järjestäjä oikeuden perua kurssin.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää koulutuksesta, voit olla yhteydessä Juhoon (+358 50 506 6362, juho@juhotoivola.fi).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla