Suosittelijat

Strateginen employer branding

Sanna Hyvönen

HR Manager, Profit Software Ltd

Juhon koulutus strategisesta työnantajamielikuvan kehittämisestä oli oikein toimiva, käytännönläheinen ja mukaansatempaava kokonaisuus. Toimi oikein hyvin myös verkkototeutuksena keskustelua ja verkostoitumista unohtamatta. Loistavia vinkkejä ja työkaluja strategisempaan työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Nora Nykänen

Digital Marketing Specialist, Sector Alarm Finland

Kiitos Juho avartavasta ja inspiroivasta päivästä Strateginen Employer Branding- koulutuksen parissa! Juhon tyyli puhua ja kouluttaa on ammattimainen, osallistava ja hyvällä tavalla rento. Omaan työhön sai paljon konkreettisia käytännön vinkkejä ja ideoita. Iso peukku ja suositus tälle kokonaisuudelle!

Henna Kohonen

Human Resources Specialist
Lumon Oy

Juhon vetämä työnantajamielikuvan kehittämisen valmennus antoi paljon uusia näkökulmia, ajattelemisen aihetta ja työkaluja sekä sisäisen, että ulkoisen mielikuvan kehittämiseen. Kouluttajana Juho on aito, rempseä, omia näkemyksiään rohkeasti esittävä sekä kuulijoitaan aktivoiva ja osallistava. Kaiken kaikkiaan loistava ja hyödyllinen koulutus, jossa saimme paljon hyvää keskustelua aikaan.

Minna Kurtto

Country Leadership & Competence Manager (HRD), IKEA Group

Osallistuin Juho Toivolan Strategiseen Employer Branding -kurssiin ja voin lämpimästi suositella kurssia kaikille. Juho osaa esittää asiat selkeästi rautaisella ammattitaidolla ja saat konkreettisia työkaluja mukaasi. Kurssilla syvennät osaamistasi aiheesta ja pääset työstämään yrityksellesi strategista työnantajamielikuvasuunnitelmaa. Ihan huippua oli myös saada verkostoitua kollegoiden kanssa ja käydä mielenkiintoisia keskusteluja. Yksi Juhon opeista, jonka vien mukanani: yrityksen tulee viestiä ulospäin vain niitä asioita, mitkä ovat totta. Älä missaa tätä koulutusta!

Eveliina Yrjänheikki

Mothers in Business MiB ry
Manager

Osallistuin Juhon pitämään Strateginen Employer Branding –koulutukseen, joka oli rautaisella asiantuntemuksella ja ammattitaidolla vedetty! Kyllä huomaa, että Juholla on valtaisa osaaminen asiasta! Koulutuksesta sai todella paljon konkreettisia työkaluja EB-työhön ja käytännön esimerkkien sekä vuorovaikutteisuutensa ansiosta se pisti hienolla tavalla pohtimaan työnantajamielikuvan kehittämistä. Kouluttajana Juho on todella ammattimainen ja osallistava. Koulutuksessa oli rento ja välitön tunnelma. Sain koulutuksesta itselleni vakaan pohjan työnantajamielikuvan kehittämiselle. Sen ansiosta minulla on osaamista luoda strategisia suunnitelmia työntantajamielikuvan kehittämiseksi ja ennen kaikkea viedä nämä suunnitelmat menestyksekkäästi käytäntöön. Suosittelen koulutusta jokaiselle yritykselle ja organisaatiolle, joka haluaa tehdä liiketoiminnastaan kannattavampaa! 

Elina Haapamäki

HR Specialist
HKL – HST – Helsinki City Transport

Juhon vetämä työnantajamielikuvakoulutus oli todella antoisa! Saimme paljon hyviä ja konkreettisia työkaluja sekä ohjenuoria asioiden viemiseksi käytäntöön. Koulutus oli rento ja sisälsi sopivassa määrin sekä tietoa että harjoittelua. Näillä eväillä on hyvä jatkaa. Voin lämpimästi suositella!

Janita Päivämaa

Human Resources Coordinator
AFRY

Juhon vetämä työnantajakuvan kehittämisen valmennus antoi juuri tarvittavat eväät ja lisäinspiraation työnantajakuvan kehittämistyöhön. Ihan mahtava paketti ja kouluttaja, täydet pisteet!

Sami Töyrylä

Human Resources Manager
Visidon

Sain olla mukana Juhon pitämässä koulutuksessa, jonka aiheena oli Strateginen Employer Branding. Päivä oli järjestetty hyvin ja mukana oli hyvä ryhmä oppimassa ja keskustelemassa. Juho hoiti tehtävänsä ammattitaidolla ja johdatteli päivän läpi suunnitelman mukaan. Koulutus tarjosi paljon ajattelemisen aihetta ja työkaluja, joiden tukemana on hyvä lähteä oman työtehtävän kimppuun. Suosittelen osallistumaan koulutukseen mikäli saat mahdollisuuden.

Niina Kontio

HR People Partner
Telia

Kiitos Juho Strateginen Employer Branding valmennuksesta 29.11.2019. Selkeästi vedetty kokonaisuus, josta sain itselleni hyvät eväät jatkaa aiheen parissa omassa työssäni.

Marjo Salmenkivi

Team Leader, HR Coordinator
University of Jyväskylä

Osallistuin Loistava työnantajamielikuvakoulutukseen. Juha on kouluttajana asiansa osaava, selkeä ja hän viljelee huumoria sopivasti. Koulutuspäivien anti oli hyvä ja sain paljon vinkkejä käytännön työhön omassa organisaatiossani.

Annukka Turunen

Remion Ltd
HR-johtaja

Juhon Employer Branding -kurssi oli erinomainen ja ohjasi työnantajamielikuvan kehittämisen uusille linjoille. Sisältö palveli paitsi HR:n tehtäväkenttää myös koko yrityksen strategista toimintaa. Juhon miellyttävä koulutustapa ja sopiva haastaminen esimerkiksi tehtävien avulla mahdollisti sen, että meidän eri organisaatioista tulevien oli helppo keskustella ja jakaa kokemuksiamme, vaikka ehkä kilpailemmekin ainakin osittain samoista työntekijöistä. Tällaisessa tilanteessa avoimuuden luominen ei ole helppoa, mutta Juholta se onnistui! 

Tiia Lemmetti

Communications Manager
Enfo

Kiitos Juho erinomaisen kokonaisvaltaisesta ja mielenkiintoisesta Employer Branding -koulutuksesta! Tämän pohjalta on hyvä jalostaa sekä suunnittelua että toteutusta kohti seuraavaa tasoa. 😀

Saku Tihveräinen

Executive Talent Agent
Talented Solutions

I have to give it to Juho – he is one versatile professional and he covers a wide range of topics at an expert level. Based on 8 months of work together, I can testify Juho’s expertise on recruitment assessments, sourcing, recruitment, management of externals, employer branding and personal branding. Juho has a critical and proactive mindset that is applicable to different contexts from SMEs to large corporations. And to finish off this recommendation, Juho is first and foremost a very nice human being. A definite recommendation. 

Irma Salo

HR Generalist
Suomen Euromaster Oy

Juhon vetämä Employer Branding -kurssi oli hyvin suunniteltu kokonaisuus, jossa yhdistyi selkeä toimintamalli/runko asialle, stepit edetä ja niitä tukevat käytännön harjoitteet. Juho on alan ammattilainen ja se tuli esille moneen otteeseen päivän aikana, oli sitten osallistujien kysymykset strategisen tason kysymyksiä tai käytännön tason kysymyksiä. 

Tiia Autio

Talent Advisor, Unilever

Osallistuin Juhon pitämään Strateginen Employer branding -työnantajamielikuvakoulutukseen. Juha on puhujana/ kouluttajana selkeä, rauhallinen ja sopivan humoristinen. Iso asiakokonaisuus oli myös onnistuttu tiivistämään tehokkaasti yhden päivän kurssiksi. Päivän anti oli hyvä ja koulutuksesta sai hyvin vinkkejä käytännön työhön omassa organisaatiossani.

Kirsi Kääriä

Recruitment Manager
Rexel Finland Oy

Parasta Juhon Strateginen Employer Branding -koulutuspäivässä oli se, että mukaan sai todellisia työkaluja kehittää työnantajamielikuvaa myös itsenäisesti jatkossa.

Katja Kontio

HR Business Partner
Verkkokauppa.com Oyj

Juhon vetämä Employer Branding-kurssi oli selkeä johdatus työnantajamielikuvatyön maailmaan, jossa yhdistyivät niin teoria, konkreettiset harjoitteet että dialogi kouluttajan ja osallistujien välillä. Koulutus tarjosi konkreettisia työkaluja työnantajamielikuvan työstämiseen omassa organisaatiossa yhdessä kollegoiden kanssa. Juho on kouluttajana alansa huippuammattilainen, joka jakaa myös avoimesti ja rehellisesti oman kokemuksensa ja näkökulmansa työnantajamielikuvatyöstä.

Jonna Salesvuo

Henkilöstöasiantuntija / Recruitment Professional
Vantaan kaupunki – Vanda stad – City of Vantaa

Suosittelen Juhon Strateginen Employer Branding kurssia kaikille, joita työnantajamielikuva ja sen kehittäminen kiinnostaa. Kurssi antoi tiivissä paketissa ajattelemisen aiheita sekä käytännön työkaluja mielikuvan kehittämiseen. Ehdottomasti 5/5!

Elina Kytömaa

HR Coordinator
Castrén & Snellman

Osallistuin Profession Loistava työnantajamielikuva -koulutukseen. Kerrankin koulutus, josta koen aidosti saaneeni konkreettisia ideoita ja työkaluja vietäväksi omaan organisaatiooni. Juho on näkemyksellinen ja pedagogisesti osaava kouluttaja. Suosittelen!

Erja Mattila

Project Planner
Ministry of Education and Culture

Vahva suositus Juho Toivolan työnantajakuva-koulutukselle. Koulutus sisälsi käytännönläheisiä ohjeita ja harjoituksia mm. arvolupauksen aktivointiin, tavoitteiden määrittelyyn ja työnantajakuvan vuosisuunnitelman tekemiseen. Vankan asiantuntemuksen lisäksi Juho on myös hauska ja energisoiva kouluttaja. 

Tanja Peltoniemi

HR Manager
Fidelix

Sain nauttia Juhon osaamisesta kahden kalliin työpäivän verran. Juho pureutui työnantajamielikuvaan strategisesti, mutta inspiroivasti siten, ettei todellisuus ja tuloksellisuus unohtuneet. ”Loistava työnantajamielikuva” sai konkreettisesti raamit ja voisin luvata, ettei tälläistä koulutusinvestointia minkään yrityksen kannata jättää käyttämättä. Puhumattakaan omasta liekistä EB – ja HR -tehtäviin, koulutus oli bensaa liekkeihin! Kiitos Juho. 

Jouni Kempas

Communication Specialist
Keva

Juho antoi koulutuksessaan erinomaista ajattelemisen aihetta: työnantajakuvan rakentaminen ei ole lyhytjänteisten jippoilua tai kamppiksia, vaan sen pitäisi lähteä organisaation strategian ja todellisten tarpeiden miettimisestä. Kun seuraavan kerran joku tuskailee organisaatiosi näkymättömyyttä kysy, ”mikä onkaan oikeastaan ongelma, mikä pitäisi ratkaista”🥴 

Marja Konsti

Human Resources Manager, EB and recruiting specialist
Sitowise

Juhon Loistava Työnantajamielikuva – koulutus tarjosi selkeän näkemyksen isoon kokonaisuuteen ja hyvät käytännön stepit. Juholla on hauska ja terävä ote sekä keskusteleva tyyli. Suosittelen.

Modernin rekrytoinnin tehokurssi

Kaisa Seppälä

Consultant, Employer Branding & Talent Acquisition

Olen osallistunut pariinkin Juhon koulutukseen modernin rekrytoinnin ja haastattelemisen osalta, ja voin suositella niitä myös muille! Juhon koulutuksissa pääsee haastamaan omaa ajatteluaan ja saa myös konkreettisia työkaluja omaan tekemiseen. Lisäksi molemmissa koulutuksissa myös muiden osallistujien kanssa on päässyt sparrailemaan, mikä on tuonut lisäarvoa koulutuksen sisältöön!

Riina Michelsson

Renewals Manager, M-Files Corporation

Juho Toivolan modernin rekrytoinnin koulutuksessa oli hyvä ja selkeä runko, selvät stepit kuinka voisi edetä niin perinteisessä ilmoittelurekryissä ja suorahauissa sekä rento ilmapiiri. Jokaisen esimiehen pitää käydä vähintään tämä koulutus! Suosittelen lämpimästi.

Aleksi Penttala

Recruiting, Sales, Project Management

Kiitos Juho Modernin rekrytoinnin tehokurssista, taas pää täynnä uutta asiaa, mitä voi ottaa mukaan omaan toimintaan. Oli todella inspiroiva koulutus ja pidin käytännönläheisyydestä sekä harjoituksista, mitä teimme päivän aikana. Keinot parantaa omaa toimintaa etenkin työhaastatteluissa ja suorahaussa jäivät päällimmäisenä mieleeni.

Satu Koskela

HR Specialist
Haaga-Helia University of Applied Sciences

Kiitos antoisasta ja innostavasta rekrytointikoulutuksesta – erinomaisia vinkkejä ja työkaluja rekrymarkkinointiin, suorahakuun, haastatteluihin ja hakijakokemuksen kehittämiseen. Päivä hujahti siivillä!

Elina Saarentaus

HR Coordinator
Hydac Oy

Juhon vetämä setti rekrytointikoulutuksessa sisälsi hyvän kattauksen isommista rekrymarkkinoinnin linjoista käytännönläheisiin vinkeihin suorahaun, työhaastattelun ja ehdokaskokemuksen kehittämisessä. Rento koulutustyyli yhdistettynä informaatiorikkaaseen sisältöön on just hyvä!

Katja Kemppainen

Manager
Tmi Katja Kemppainen

Juhon pitämä koulutus oli selkeä kokonaisuus rekrytoinnin perusasioista. Pitkä kokemus näkyy varmuutena ja vahvana osaamisena rekrytoinnin kulmakivistä. Suosittelen modernin rekrytoinnin peruskurssia, jos haluat yhden päivän aikana ottaa faktat haltuun!

Anne Tuovinen

Rekrytointisuunnittelija
Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohditko mistä saisit olennaisimmat opit rekrytoinnin laadunhallintaan? ”Täs siul o semmone”. Kannattaa Juholta kysäistä, miten homma hoidetaan taidokkaasti, hän kertoo 🙂

Juho Veteläinen

Manager Sales & Recruitment
Prohoc

Osallistuin Juhon vetämälle Modernin rekrytoinnin tehokurssille. Vakuutuin Juhon tavasta johtaa ja ohjata keskustelua kurssin aikana, hänellä oli hieno kyky saada osallistettua kurssilaiset keskusteluun. Kurssin varsinainen asiasisältö oli erittäin hyvä kopaisu modernin rekrytoinnin maailmaan ja se tarjosi myös konkreettisia tapoja rekrytoinnin kehittämiseen allekirjoittaneelle. 

Hanna-Mari Hannula

NMC Cellfoam Oy
Customer Service Team Leader

Juhon Modernin rekrytoinnin tehokurssia voin lämpimästi suositella mikäli rekrytointi osuu työkenttääsi. Sain paljon konkreettisia vinkkejä sekä paljon hyödyllisiä työkaluja esim.haastattelutilanteisiin ja ehdokaskokemuksen luomiseen. Tilaisuus oli myös todella inspiroiva!

Mari Kankaanpää

Human Resources Manager
Tibnor

Modernin rekrytoinnin tehopäivä oli erittäin hyödyllinen ja ajatuksia herättävä. Olet kouluttajana asiantunteva. Varmasti tulen jollekin toisellekin pitämällesi kurssille!

Syventävä haastattelukurssi kokeneille

Mari Haapasaari

Consultant, Executive Search & Recruitment, Tuocon Oy

Kokeneen haastattelijan syventävä jatkokurssi oli antoisa ja antoi paljon uusia eväitä oman asiantuntemuksen kehittämiseen. Kiitos Juho erinomaisesta koulutuksesta!

Ilona Harju

HR Specialist, SOK

Osallistuin kokeneiden haastattelijoiden syventävään haastattelukoulutukseen, joka oli sopivasti perusasioita kertaava ja osaamista syventävä. Päivän eri teemat olivat selkeät ja tukivat oppimista sekä herättivät oivaltavia keskusteluja osallistujien keskuudessa. Pidin myös erityisesti tehtävistä, joita saimme suorittaa päivän aikana. Suosittelen tätä kurssia ehdottomasti kaikille rekrytoijille, jotka haluavat päästä seuraavalle levelille haastatteluissaan!

Jukka Lehtovaara

Senior Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy

Osallistuin Juhon syventävälle haastattelukurssille, joka olosuhteiden pakosta käytiin etäyhteyden välityksellä. Toteutus oli todella toimiva ja itse koulutus täysi 10. Päivästä sai mukaan paljon konkreettisia keinoja oman ammattitaidon kehittämiseen. Koulutus sai minut ajattelemaan haastatteluita aivan uudella tavalla, ja keskustelut muiden kurssilaisten kanssa olivat erittäin opettavaisia.

Vesa Klinge

Senior Consultant and Headhunter
Hunajalaituri Oy

Kiitos Juho erinomaisesti toteutetusta koko päivän verkkovalmennuksesta. Sain haastattelujen tekemiseen uusia keinoja. Kaksisuuntainen vuorovaikutus verkossa teki päivästä hyvin antoisan.

Meeri Sarkkinen

Talent Acquisition Specialist
Remedy Entertainment Plc

Kävin Juhon Haastattelukoulutus kokeneille –koulutuksen 1.12. ja tykkäsin kovasti! Koulutus toi haastatteluprosessiin teoreettista näkökulmaa, jota seurasivat käytännön harjoitteet. Aihe on niin mielenkiintoinen ja moniulotteinen, että siitä olisi voinut keskustella pidempäänkin, mutta tällainen kahdeksan tunnin koulutus opetti jo paljon uutta ja kannusti lukemaan aiheesta lisää. Koulutuksen vaikeustaso vastasi sitä mitä kuvauksessa luki, eli sopi hyvin henkilölle, joka on jo jonkin aikaa tehnyt rekrytointia. Juho oli kouluttajana ystävällinen ja kannustava ja piti ilmapiirin mukavan keskustelevana 🙂 Lisäksi hän antoi luvan jakaa kurssimateriaalit tiimilleni jälkikäteen, mikä oli mielestäni todella kiva ele. Suosittelen lämpimästi Juhon kurssia!

Hannele Kuitunen

Senior Talent Management Specialist, Team lead
Gofore

Yesterday I had a chance to participate in Juho’s Advanced recruitment interview training. The day was well organised and very inspiring. As a result, today I have a head full of new ideas for developing my work 😊

Tiina Kupari

Senior Talent Acquisition Specialist, Team lead
Gofore

Juho’s interview training day was diamond 💎💎💎 I got fresh ideas to update my interviews in order to get more relevant info about the candidate and to understand where to focus. Group was full of great recruitment experts, so sharing experiences and ideas was also big part of our day.

Jonna Rinne

HR Specialist (henkilöstöasiantuntija)
Tampere University

Juhon koulutuksesta jäi konkreettisia työkaluja käytettäväksi omassa työssäni koulutuksen jälkeen.

Esther Werkman

Underwriting Assistant
AIG

In September 2019 I participated in a one day course on recruiting processes, given by Juho. The course was very fascinating and useful to me, as Juho has a lovely down-to-earth approach to sharing his expertise, with lots of interesting, real life examples. I’m happy to recommend Juho’s coaching to anyone who is eager to learn about better recruiting. 

Armi Paasonen

Head of Unit, Helsinki & Vantaa
Go On Yhtiöt

Juho Attract & Select koulutus huomioi hyvin rekrytoinnin moninaiset vaiheet aina hakijamarkkinoinnista henkilövalintoihin saakka. Koulutus on erittäin hyvä kokonaisuus sekä alalle jo aikovalle sekä omien tietojensa päivittäjälle. Sopivasti teoriaa, harjoitteita ja keskustelua muiden kurssilaisten kanssa. Juholla kouluttajana on erittäin selkeä ja ymmärrettävä ulosanti. #excellent 

Maija Makkonen

Procurement Specialist
Eksote – Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri – South Karelia Social and Health Care District

Osallistuin Juhon pitämälle avoimelle kaksipäiväiselle Attract & Select -kurssille maaliskuussa 2019, ja koen saaneeni siitä valtavasti ammatillista hyötyä tulevaisuutta silmällä pitäen. Koulutuspäivien sisältö oli rakennettu rekryprosessin mukaan, joten koulutus eteni loogisesti tehtävän määrittelystä aina rekrytoinnin onnistumisen arviointiin asti. Materiaaleissa yhdistyi akateeminen tutkimustieto sekä Juhon pitkä käytännön kokemus onnistuneista rekrytoinneista, ja materiaalit auttavat jatkossakin luomaan struktuuria rekrytointiprosessin läpiviemiseen. Juhon ammattitaidon lisäksi koulutuksessa käydyt keskustelut toivat uusia käytännön kokemuksen höystämiä näkökulmia erilaisiin rekrytoinnin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Suosittelen Juhon rekrykoulutuksia niin itseni kaltaisille uranvaihtajille kuin kokeneille ammattilaisillekin, ehdottomasti 5/5 -arvoinen kokemus! 

Pascale Vandersmissen

Head of Logistic Processes and Stock Management
AZ Jan Palfijn

Juho is a well organized project manager knowing exactly how to keep the overview and balance between the main lines and details. He is also realistic in his approach and trying to keep the team running smoothly over the entire period of the project. It was a real pleasure working with you for Roverway 2012.

Inka Yliluoma

Psychologist
Espoon kaupunki – Esbo stad – City of Espoo

Juho was my professional mentor during my personnel assessment certificate process. Our discussions could be described in the words of Social Psychologist Lewin: ”there is nothing so practical as a good theory”. Juho managed to adapt to my constantly changing demands raised by my professional challenges, which in turn supported reaching the goals I had set. Our cooperation was carried through in right timing, in a smooth atmosphere and in an efficient way. Juho has a capacity to discover possibilities in the branches of psychology, where many do not dare to reach out. I found it as a very inspiring approach. His modern and unprejudiced way of exploring new areas widened my own perception of the applicability of the science of psychology. 

Riina Hellström

Founder, Agile Enterprise Coach, Agile HR and Agile leadership trainer
Agile HR Community

Juho is the fearless modern and digital HR guru of the 2020’s and beyond. Working with Juho is seamless and easy, he always delivers what he promises. He has great listening skills and sparring skills far beyond his own profession. Truly a business-minded colleague, who can deal with senior level clients and executives anytime. It is a priviledge to work with you and hope to see many more collaboration possibilities in the near and far future. 

Susanne Ström

Vice President, Talent Acquisition
Elisa

Trust me, it has been an adventure working in Juho’s team following the way he delivers according to various biz needs. Juho is an extremely humble and intelligent person able to do complex analysis almost on-the-go. Juho has capabilities to challenge existing operations and enabling constant growth around him. He is a resourceful, approachable, creative, and solution-oriented person. Juho is for sure a true leader. As my supervisor for the last year, Juho is worth diamonds. He has truly invested in my professional growth as a leader and an influencer. A great person, a true winner and our Master!
 

Topi Juntunen

CEO
Psykologipalvelu Poiju

It’s been very easy to work with Juho and our co-operation has been very smooth and fruitful. Juho brings new ideas and perspectives to discussions and most importantly, Juho can always be relied on. Juho delivers what he promises and in most of the cases even faster than he promises.

🥕 Eeva-Maija Hiekkataipale

Founder
Porkkana ja Keppi

Minulla on ollut ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä Juhon kanssa henkilöarviointien ja koulutusten tiimoilta parin vuoden ajan. Yhteistyö Juhon kanssa on aina helppoa ja mukavaa. Laajan ammattitaidon ja kokemuksen lisäksi Juhossa upeaa on psykologeille ei niin tyypillinen liiketoimintalähtöinen ja eteenpäinkatsova asenne. Hän osaa myös selkokielistää hyvin asioita. Suosittelen lämpimästi Juhon koulutuksia. Meidän yhteistyömme jatkuu varmasti. 

Kimmo Feldt

Managing Partner
Fennos

Having worked together with Juho especially in a number of high profile talent management cases, where efficient delivery, clear decisions and analytical approach is required, Juho is one of the best there is. As a colleague, you always learn something from him when discussing any topic combining HR and business targets; he feeds your mind. Immensely sharp combined with the ability to think outside of the box and ALSO quickly adapt to new situations; cope with multiple demands, pretty well describes this Expert with a capital E. Easy recommendation. 

Otto-Christian Rasmussen

Business Controller
VMP Oyj

Juho’s solution centered mindset along with great understanding of business overall has made him one of the key assets driving the success of our company. He’s a highly skilled professional whose efficiency never stops impressing me. Furthermore Juho possesses great interpersonal skills and it’s a privilege having had the chance to do business with him.

Aki Ahlroth

CHRO
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Juho Toivola is one of the greatest examples of how a modern HR professional should take advantage of social media. He actively raises important (and sometimes unpleasant) questions and always gives more than he takes – both online and offline. I also greatly appreciate his get shit done attitude and hard work for the recruitment scene in Finland. I will definitely follow with interest what Juho will come up next! 

Tommi Lehtinen

Lead Consultant at SCCG
SCCG

I have cooperated with Juho on projects, we have discussed issues related to our fields of expertise on many occasions and I can say that I have become familiar with Juho’s approach, way of thinking and cooperation style. I see that Juho is a bold person in a positive sense – someone who wants to encourage discussion around topical issues. He does not feel the need to be right but he wants to question the status quo in a good sense. Juho has a strong commercial outlook, he emphasises effective working methods and he has a strong drive to develop a new approach to our business. I see that he also has some altruistic tendencies – he really uses his private time to develop our business field. This is very important. Juho is trustworthy when working on projects and he meets all practical requirements on time.

Visa Sarparanta

Occupational Health Psychologist / Practitioner
Lääkärikeskus Aava

I’ve known Juho for some ten years now and worked with him on several projects. Regarding overall working life skills I find Juho to be one of the most able and versatile people around. He is my go-to-guy for insightful and novel ideas, he always delivers and stays focused under pressure. He is well-mannered and diplomatical but doesn’t hesitate to voice his opinion. Juho sets high goals but is also fun to have around be it a routine process meeting or a mountain bike adventure. In short, he’s a great guy. 

Samuli Paavilainen

Sales Director, Schibsted Marketplaces Finland
Schibsted

Juho is an innovative HR professional with strong skills of employer branding and recruitment marketing. He knows his way especially in the digital world and has a clear vision how to develop HR processes systematically. I have done co-operation with Juho for many years, he has been my client when he worked for Finnair and later for Elisa. Our co-operation have always been smooth and enjoyable. Juho invests a lot in his work and is passionate about his results. He is one of the top talents in Finland in the field of recruitment and EB. It has been a real privilege to work with him and I am sure Juho will do excellently in his further career. Juho earns my highest recommendation and respect. 

Tom Laine

Founder, CEO – Social Media Speaker and Trainer
HC Services Oy

Juho is one of the top minds in Finland in understanding what the future might bring for HR and recruitment. Juho has original thoughts that always add value to the discussion, and he’s always willing to share his insights with others. I’ve had the pleasure of following him closely, becoming one of the top speakers and thinkers in the field, and look forward to his next steps. 

Kirsi Laine

CEO
Master Suomi Oy

I have had the pleasure of working with Juho in several projects regarding assessments and management consultation in top management level. Juho is very easy to work with due to his quick understanding of the big picture and the process. I find it valuable to be able to count on the quality of his work and I appreciate his responsible and flexible attitude. He has a nice down-to-earth and yet high level professional attitude when working with customers. There is no such thing as difficult communication. There are things you just deal with – no matter what the topic is. If you need a second-opinion, I can recommend asking that from Juho. 

Pauli Dahlbom

Head of workforce analytics and business development
Houston Analytics Ltd

I’ve had the pleasure to get to know and work with Juho personally through Peoplegeeks. Juho is a true professional within his area of expertise, not afraid to challenge the status quo and openly express his opinions that are often backed with research and other references. He is definitely a person who is able to ”walk the talk” ie. during our customer projects, Juho has proven himself being trustworthy and a person one can count on to get things done. I can warmly recommend Juho for various roles and challenging development projects. 

Miikka Huhta

Head of Employer Brand and Employee Experience services
Miltton

I’ve had the pleasure of working with Juho on various different Talent Acquisition and Employer Branding related topics and projects. Ive also appreciated our discussions on sales and entrepreneurship that we are both very excited about. He is the kinda guy who not only comes up with constant great ideas but he actually sees them through to make the best ones happen. When meeting him or hearing his well planned presentations it is obvious he is sharp and very knowleadgeable about numerous topics and current events but also smart in the way he works. And when seeing his impressive results at work its clear that he is one of those somewhat rare people who are not afraid to get things done by himself or then ask his colleagues or vendors to do it based on which will produce the best ROI. As you can probably read between the lines above – I can warmly recommend Juho as a colleague, client or vendor. Juho is a multi-talented professional who is not also a very warm and fun person but someone you can trust to deliver and keep his word. 

Karri-Pekka Kauppinen

Consultant
Psykologilla / www.karripekkakauppinen.fi

I wish there were more people like Juho. We have worked together on projects related to psychometrics, personnel assessments and recruitment. Based on that I can say that he is a highly talented professional, who is able to see through both details and processes. He is also a pleasure to work with. That is rare. In all, Juho delivers his vision with high quality results. Feel free to contact me if you have any questions. 

Mikael da Costa

CEO
Company Name
Leadoo Marketing Technologies

I met Juho back in the fall 2015 and my first impression was “What an amazing guy!”. At the time Jobilla was still taking it’s baby steps and I got extremely good insights from Juho to where the market was moving. He is very analytical and precise, but on top of that he has also amazing leadership skills and a strong business mind. Juho has a natural talent for facilitating conversations and empowering people around him. He is a person to meet, listen and learn from. 

Henna Niiranen 🍍

Marketing Lead Finland
TietoEVRY

Need help and strategic thinking related to recruiting at the 2020s, organizational development or digitalization of talent management? Then Juho is the man. He is a thought leader in digital psychology, employer branding and talent acquisition. He constantly wakes up his network to think differently about the core function of the organization, HR. His courage and views make him also a great public speaker. I would recommend Juho to anyone who needs a wake-up call to think outside the box. Thank you, Juho for friendship, co-operation and sparring!

Niko Nykänen

Business Consultant
Avanade

Juho completes all his tasks with excellence and is capable of taking full responsibility over the whole organization whenever needed. He has good group leadership skills and he manages to focus on the main target even in challenging conditions.

Henri Kronlund

Vice President, People Operations & Communications
Cinia

I had a pleasure to work with Juho at Finnair 2013-2016. Juho is a highly skilled Talent Acquisition and Employer Branding professional and his working style is extremely efficient and smooth. Juho can easily adapt to changing environments and he is one of my best hires during my career.

Joonas Kokko

Senior Consultant, Leadership Advisory Lead
Fairchild Executive Search

We organized together over 50 entrance examination events (+100 participants, vocational schools, colleges and polytechnics) when working at Suomen Psykologikeskus. Those events asked a lot of organizational skills and were arranged all over Finland. Working with Juho was easy and flexible, he showed excellent skills by organizing complex tasks and issues extremely fast. He is also a great presenter who assures his audience with calm and clear but bracing appearance. By this experience I would recommend him to any tasks that involves complex teamwork and public speaking. He is trustworthy and insightful person who is great to work with.

Kristian Kurikka

Chairman Of The Board
Company Name
Äly Aid

Juho is well-known HR advisor and psychologist with a wide network and skill set. He is one of the best experts in the field of digitalized psychologist services.

Terhi Saariaho

Career Coach
Katja Noponen Oy

I have worked closely with Juho for three years of which two years as a colleague and one year he was my superior. Juho is a walking encyclopedia and spreads his knowledge with pleasure for everyone. When giving presentations he has an excellent way of attracting everyone´s interest. He is prompt, creative and always has time if you need any help. As a leader he is a coach and never micromanages. It is a real pleasure to work with Juho.

Juha Mononen

Talent Acquisition Partner
Telia

Juho is an intelligent and ambitious professional. He is experienced in personal assessment tests and constantly challenges himself to follow the trends in psychology and intellectual thought. Juho delivers great performance and thrives on solving challenges. Juho has a vast network within HR and leadership service businesses in the Nordics. Juho is also active within his community. He has been a prominent member of the Guides and Scouts of Finland for years, and thus acquired good leadership and interpersonal skills. Whatever the task, Juho will deliver with professionalism and integrity. It was a pleasure working with him. 

Mikko Puonti

Business Development Manager, Senior Consultant
MPS Enterprises | MPS-Yhtiöt

Juho is one of the most intelligent, flexible and initiative person I’ve been working with.

Ville Salo

CFO
Suomen Sydänliitto

I had the pleasure of working with Juho on the Roverway 2012 -project. Juho volunteered as the Project Director on this huge scale project that brought to Finland over 3500 people from 48 different countries to spend a fortnight they will never forget. Briefly said – Juho is extremely organized, efficient and competent. He has an astonishing ability to comprehend the larger picture while still being able to gasp the things that really matter. No matter how old you are or from what cultural backround you are from, Juho can work with you. He has an excellent rapport with people of all ages. His communication skills, both written and verbal, are excellent, in both Finnish and English. I highly recommend Juho for any position he may seek. He will be a valuable asset for any organization. If you have any questions, please do not hesitate to contact me. 

Matti Jaakkola

Managing Director Aon’s Assessment Solutions (née cut-e) Australia and Pacific
cut-e an Aon company

Juho is one of the most able, flexible and resourceful people I have worked with. He has a positive ”can do” mindset and high service orientation. In addition he is a likable person who has an international orientation.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla

Haluatko vinkkejä ja työkaluja joiden avulla menestyt paremmin rekrytoinnin parissa?